waarom wij

Familiebedrijf De Dijk is dé specialist in demontage- en sloopwerken, isolatie, timmerwerken en grondwerken. Met een enthousiast team fungeren wij graag als (totaal) ontzorger, tegen uiterst scherpe prijzen.

KLANT IS KONING. PUNT

Wij geloven nog in de kracht van betrokken en op elkaar ingespeelde mensen, mensen met passie voor ons bedrijf. Én mensen met passie voor dienstverlening, waarbij de klant centraal staat. Onze kwaliteit wordt bepaald door onze mensen, waarbij het werkproces veelvuldig wordt getoetst, zodat elk project zo efficiënt mogelijk en snel wordt uitgevoerd. Deadlines worden altijd gehaald! Veiligheid en gezondheid staan hierbij altijd voorop.

COMMUNICATIE = SUCCES

Elk succesvol project staat of valt met goede communicatie. Zowel met de opdrachtgevers als met onze mensen. Efficiënte communicatie zorgt voor ónze garantie van alle gemaakte afspraken.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN = NOODZAAK

Wij leveren graag onze bijdrage aan een meer duurzame wereld. Wij stimuleren daarom de circulaire economie. Zodat de natuur in staat zal blijven ons te voorzien in alles wat we nodig hebben om te leven. De Dijk is nauw betrokken bij de maatschappij waarbij functies ook worden ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij steunen sport-, cultuur,- en maatschappelijke projecten.
BUY NOW