Demontage c.q Sloopwerken

In korte tijd uw winkel bezemschoon opgeleverd! U wilt bijvoorbeeld het interieur van uw winkel moderniseren. Of een winkelpand compleet renoveren. Welk bedrijf heeft de kennis en de ervaring om snel en goed uw winkelinterieur te demonteren? Voor de professionals van De Dijk is het dagelijks werk. Winkelinterieurs demonteren is een vak apart. In nauw overleg met u als opdrachtgever brengen we de werkzaamheden in kaart. Een compleet plan van aanpak maakt onze activiteiten van dag tot dag – of desnoods van uur tot uur – inzichtelijk

Winkelinterieur hergebruiken of afvoeren

Elk onderdeel van het winkelinterieur kunnen we slopen of demonteren: systeemwanden en -plafonds, het strippen van vloerbedekkingen, paktafels, kluizen, dienstruimtes, etc. Modern materieel is beschikbaar voor boor- en zaagwerk en het verwijderen van de vloerbedekking & novilon. Onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik, worden keurig apart gehouden.

100% Westlandse mentaliteit

De Dijk is een bedrijf met een Westlandse mentaliteit, actief sinds 1998. Afspraken komen we na, in het weekend doorwerken of in ploegendienst aan de slag? Bespreek die mogelijkheden gerust met ons. Voor al uw vragen heeft u bij De Dijk altijd één aanspreekpunt. En veiligheid is gewaarborgd: De Dijk werkt volgens het VCA-certificaat.

Onze diensten

- demonteren/strippen interieur (winkels, kantoren, bedrijfspanden)
- verwijderen plafonds
- verwijderen wanden/muren
- verwijderen parket, tapijt, laminaat, vloertegels
- verwijderen tegelwerk
- verwijderen installaties
- uithakken vloeren
- verwijderen liften
- verwijderen leidingwerk
- verwijderen luchtkanalen
BUY NOW